Astra

Vagon AVA 200 Express cl2 PMR

VAGON AVA 200 EXPRESS CL2 PMR, este un vagon pentru persoanele cu mobilitate redusă produs în conformitate cu cerinţele TSI. Dispune de un salon cu 76 scaune cu feţe din pluş cu design ergonomic, aer condiţionat, sistem de sonorizare, sistem video în salon, sistem WLAN Internet.

Vagoanele AVA200 EXPRESS sunt fabricate în configuraţii variate, clasa a I-a, clasa a II-a, clasa a II-a combinată cu bar. Pentru toate trenurile EXPRESS, confortul şi siguranţa călătorilor se asigură atât prin ambianţa plăcută creată de sistemul de iluminat central pe timp de zi, cu două benzi luminoase pe tavan, cât şi cel de iluminat local, cu lămpi de citit pentru fiecare loc –pe timpul nopţii, dar mai ales sistemul de multimedia, compus din instalaţia de sonorizare, display-uri TFT pe care rulează programe de divertisment, zona de Internet Wireless, nod de comunicaţie cu GPS.

 

Sistemul de Informare Călători indică direcţia, traficul feroviar şi alte informaţii utile. Sistemul de Supraveghere înregistrează evenimentele de la bord, permiţând o identificare ulteiroară a daunelor, dar şi prevenind actele de vandalism sau chiar terorism. Sistemul multimedia, Sistemul de Supraveghere, PAS, toate aceste dotări sunt standarde pentru vagoanele EXPRESS.